Rólunk

A Haema Plasma Kft. küldetése az, hogy önzetlen donorok segítségével életmentő plazma alapú gyógyszerek előállítását támogassa, hozzájárulva ezzel a súlyos betegségekkel küzdő magyar betegek gyógyításához és életminőségük javításához.

A Haema Plasma Kft., amelynek központja Budapest szívében helyezkedik el, büszkén üzemeltet 7 plazmaadományozó központot Magyarországon, és elkötelezett azon önzetlen donorokkal való együttműködés mellett, akik a közösség javát szolgálva kívánnak segíteni másokon.

A cégünk által gyűjtött értékes plazma, plazma alapú gyógyszerek előállítására kerül felhasználásra, amelyek életmentő kezelést nyújtanak olyan súlyos állapotokkal küzdő magyar betegek számára, mint az immunhiányosságok és a vérzési rendellenességek.

A Haema Plasma Kft. a Grifols vállalat partnere, amely a globális egészségügyi ipar egyik kulcsszereplőjeként ismert. A Grifols a Haema Plasmánál összegyűjtött plazmát feldolgozza, hogy életmentő plazma alapú gyógyszereket állítson elő. Ezek a készítmények az elsődleges immunhiányosságok, az örökletes angioödéma, az akut idiopátiás polyneuritis, az alfa-1 antitripszin hiány, valamint számos ritka neurológiai és genetikai állapot kezelésére szolgálnak, így hozzájárulva a krónikus, súlyos és életveszélyes betegségek elleni küzdelemhez.

Büszkék vagyunk küldetésünkre, hogy általunk a súlyos betegségben szenvedők is teljes életet élhetnek!

Rólunk mondták

Tudjon meg még többet a plazmaadásról!

Cikkek, hasznos tartalmak

A vérplazma

A vérplazma életmentő fehérjék forrása, amelyekből speciális, pótolhatatlan gyógyszereket állítanak elő. Mivel ezek a fehérjék mesterségesen nem reprodukálhatók, a plazmaadományok nélkülözhetetlenek azon emberek számára, akik ilyen betegségben szenvednek. Váljon Ön is hétköznapi hőssé, adjon plazmát!

Időpontfoglalás

Válasszon a lehetőségek közül:

Ha Ön még nem donorunk

Ha Ön már donorunk